Loeb agyonvert mindenkit

2013.07.01. 11:34

A Pikes Peak hegyi felfutó mezőnye 2011-ig eredménytelenül ostromolta a 10 perces pályarekordot, erre az idén jön Sebastian Loeb és a Peugeot, és bőven 9 perc alá szorítja a rekordot.

Igaz, a második helyre befutó Rhys Millen is megdöntötte a korábbi rekordot 9:02-es idejével, de Loeb 8:13.878-as pályarekordjához közel sem jutott. A francia, aki a rossz nyelvek szerint nem is ember, ismét bizonyította, hogy milyen elképesztően gyors tud lenni, szinte bármilyen úton. Az az érzésünk, ez az eredmény néhány évre lefoglalja majd a helyi menőket, míg megtalálják azt a közel ötven másodpercet a pályán, amelyet eddig csak Loebnek sikerült lefaragnia.

A francia bajnok viszont ezt is letudta, így most már nyugodtan készülhet a következő kihívásra – ha igaz, legközelebb a WTCC mezőnyére próbál megsemmisítő csapást mérni egy Citroen versenyautó volánja mögött.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.