Egyedi Camaro a jófiúknak

2013.07.03. 17:02

Az új, negyedik Transformers mozi autó-forma főszereplőinek bemutatása a képen látható fura Camaro-származékkal ér véget, ám alighanem ez a legérdekesebb jármű mind közül. Pedig akad néhány típus a szereplők névsorában: Bugatti Veyron Grand Sport, Lamborghini Aventador, Pagani Huayra, Chevrolet Corvette Stingray, Oshkosh katonai tererautó és Freightliner Argosy nyergesvontató is akad, amelyből a filmen robot nyílik ki.

A film költségvetéséből jelentős részt képvisel a termékelhelyezésért fizetett összeg, hisz egy Transformers mozi igazán jót tehet egy-egy gyártó eladásainak. A Chevrolet azonban nem csak annyit tett, hogy átadott három autót a film készítőinek. Az egyik legnépszerűbb szereplő, a sárga-fekete csíkos Camaro, Bumblebee egy eddig sosem látott típusváltozat lesz, egész alacsony hűtőrácsot kapott, hasonlóan résnyi első fényszórókkal. Mindennek talán az az értelme, hogy a karakterhez jobban illeszkedő arckifejezése legyen az autónak, de egyesek már azt feltételezik, hogy a Bumblebee-orrú Camaro hamarosan a kereskedésekben is kapható lesz. A Chevy a Camarón kívül egy Corvette-tel, és egy Sonic RS – Európában Aveo – rali-autóval járul hozzá a forgatáshoz.

Az új Transformers film forgatása ugyan már megkezdődött, de a premierjét Észak-Amerikában is csak jövő júniusban tartják, nálunk pedig jó, ha 2014 őszén elkezdik a vetítését. Azt azért már most is tudjuk, hogy az emberi főszerepet ezúttal Mark Wahlberg vállalta, és persze lesz csinos női szereplő is, a kínai Bingbing Li személyében.