Álcázott BMW-t fogtunk

2013.07.13. 12:28

Az autógyártók gyakran mindennél jobban igyekeznek takargatni egy-egy új modellt, ha pedig már elérkezett a közúti tesztelés ideje, elég komoly álcával szerelik fel az autót, és rosszallóan néznek arra, aki megpróbálja lencsevégre kapni.

Becsületes nepperünk Németországban, München és Deggendorf közt videózott le egy rejtőzködő BMW-t. Az azonosítás persze nem könnyű: az ajtókra, a sárvédőkre, a géptetőre és a lökhárítókra is jutott az álcából, melyek a felismerhetetlenségig torzítják az eredeti formát. Amennyit a szélzaj hallani engedett az autóból, egy – talán négyhengeres – dízelmotoros változatot tesztelnek éppen.

A szárny dőlésszöge a 3-as GT-hez hasonlóan a sebesség függvényében változik, de a tetővonal íve és a magasra húzott farral végződő kupéforma alapján akár a 2014-ben gyártásba kerülő X4-est is rejtheti az álca – a bajorok a sanghaji Auto China kiállításon leplezték le a hobbiterepjáró koncepcióját.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.