A fülünkre támad a Honda

2013.07.27. 06:36

Mindenki, aki ismeri a régi Honda NSX-et, türelmetlenül várja a következő inkarnációját. Tudják ezt a Hondánál is, ezért megpróbálják minden lehetséges módszerrel fenntartani az érdeklődést a megjelenéséig. Nemsokára mozgásban is megmutatják a szériaközeli prototípusukat.

Szokatlan, hogy egy komoly gyártó, amely ráadásul japán, mozgásban mutatja meg a prototípusát a nagyközönségnek. A Honda NSX-re viszont még minimum egy évet várni kell, sőt, inkább 2015-re teszik a hivatalos bemutatóját, pedig a formaterv kívül-belül gyakorlatilag késznek tűnik. Feltehetően ezért húzzák el a mézesmadzagot a potenciális vásárlók előtt egy sajátos, világoskék prototípus formájában, amelyet az augusztus 4-i Indy 200 verseny előtt kergetnek majd körbe a pályán a közönség előtt.

A Genfben is bemutatott tanulmányhoz képest nem csak az lesz újdonság, hogy mozgásban is láthatjuk az autót, hanem néhány részletet, például a tükröket is átdolgozták a Twitterre kidobott fotó szerint. De nem is ez lesz a legérdekesebb, hanem a középre beépített V6-os hangja, ami meghatározó tényező egy sportkocsi élményfaktorában.