Álom-Skoda apukáknak

2013.07.30. 06:59

A harmadik generációs Octavia RS bemutatása alkalmából a Skoda megkérdezett 1000 brit apukát, több időt töltenének-e a gyerekeikkel, ha a babakocsi stílusosabb és jobban felszerelt lenne. A válaszadók 76%-a igennel felelt, ezért megszületett az RS Mega Man-Pram.

A csehek nem aprózták el a dolgot, a babakocsin van minden, amire egy apuka vágyhat: 20 colos könnyűfém felni alacsony profilú sportgumikkal, spoiler, hidraulikus felfüggesztés, első és hátsó lámpa, fék és visszapillantó-tükör. Ha mégis találnánk bármi kivetnivalót – például hogy a sört nincs hova tenni -, akkor gyúrhatjuk a stresszlevezető markolatot. Sajnos a leadott energiát nem táplálja vissza, pedig ideges apukáknál nagyon hasznos lenne.

Megvenni ezt sem lehet, mint ahogy a BMW gyermekszállító alkalmatosságát sem, pedig abban még klíma is volt. Legalábbis a reklám szerint, amivel a német cég április elsején sokkolta a közönséget.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.