Gran Turismo a mozivásznon

2013.07.30. 13:28

Film készül a Gran Turismo című konzoljátékból, jelentette be Michael Lynton az E3 játékkiállítás sajtókonferenciáján.

Egyelőre nincs biztos információnk, de egyes híresztelések Michael De Lucát, és Dana Brunettit hozzák kapcsolatba a produkcióval, az ő nevük a Közösségi háló és A szürke ötven árnyalata című filmből lehet ismerős.

A Gran Turismo a Sony legsikeresebb sorozata. Az első rész még 1997-ben jelent meg, azóta több mint 70 millió példányt adtak el belőle. A játék Play Station konzolon érhető el, és híres arról, hogy mindig a legtöbbet hozza ki a játékgép aktuális típusából. Sikerét nagy részben annak köszönheti, hogy nagyon sok autóból választhat a játékos, a hatodik részben például több mint 1200-ból.

Nem a Sony az egyetlen kiadó amely autós szériája népszerűségét lovagolja meg: a DreamWorks már forgatja a Need for speed filmváltozatát. Ezt várhatóan 2014-ben kerül majd a mozikba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.