Érkezik a Jaguar SUV-ja

2013.08.11. 07:52

Saját SUV-t építene a Jaguar. A britek terve nem komolytalan, a szeptemberi Frankfurti Autószalonra már a koncepciót is elviszik.

Egy amatőr dizájner elképzelése az autóról
Egy amatőr dizájner elképzelése az autóról

A Jaugar elszántnak tűnik az SUV-vel kapcsolatban, ami meglepetés, hiszen a JLR (Jaguar Land Rover) a Range Rover Evoque és Freelander modellekkel egész jól lefedi ezt a piacot. Az indiai Tata Motors tulajdonában lévő gyár valamiért mégis a konkurens Porsche és BMW példáját követné, és 2016-ra kijönne egy városi terepjáróval, amelyről egyelőre annyit tudni, hogy nagy valószínűséggel az XJ alapjaira épülne.

A koncepció ismeretében könnyebb lesz találgatni, de a brit márka által képviselt luxus elegancia miatt mindenképp harmincezer font (10,5 millió forint) fölé várják a modellt, amely így megközelítőleg a Cayenne-nel egy árban érkezhet három év múlva.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.