Te mit vinnél egy lakatlan szigetre?

2013.08.19. 14:39

Képzeljük el, hogy távol a város zajától, boldogan, békességben élünk egy szigeten. Régóta nem láttunk már havat, arra sem emlékszünk mikor fáztunk utoljára. A horgászat és a homokos parti séták töltik ki a mindennapokat. Mégis van valami, ami nem legbelül nem hagy nyugodni: egy legenda. Az éjszakáinkat álmatlan forgolódás teszi ki, a nappalokat sem lehet így élvezni, a legenda a rabjává tett. Mindig és mindenhol a legendát véljük felfedezni, aztán jön a csalódás, újra, és újra. A valóság és a képzelet közeli határvonal már olyan halvány, hogy magunknak is kezdjük beismerni, hogy megőrültünk. És akkor vége megjelenik a legenda. Az életünk értelmet nyer.

Ötletes az Audi új reklámfilmje, amivel a Quattro összkerékhajtást, mint legendát igyekeznek pozícionálni. A videóban a Quattrot egy fehér A6 jelképezi, mintha csak egy szellem lenne. Nemrég az RS6 Avanthoz is olyan reklám készült, amiben a márka technikai fejlettségét hangsúlyozták ki. De vajon mit fog ezekre lépni az örök rivális BMW?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.