2013.08.24. 06:52

A Chevrolet Camaro még egyáltalán nem hat öregnek, hisz még csak négy éves, a múltidéző forma pedig sokkal kevésbé romlik az idővel, mint az átlagos autóké. Ám úgy néz ki, a General Motorsnál nem így látják: a Camaro formáján igazítottak egy keveset. A kupé modellt már korábban leleplezték, a kabriót viszont – mindenki meglepetésére – a Frankfurti Autószalonon mutatják meg először a közönségnek.

Ez persze csak az élő premierre igaz, képeken már most is megszemlélhetjük a felújítás eredményét. Nagy változásokra persze nem kell számítani, csupán a hűtőrácsot szabták alacsonyabbra, és a lökhárító nyílásainak formáját rajzolták át valamelyest. Emellett a motorháztetőre került egy látványos légzőnyílás, és a hátsó lökhárító diffúzorának alakját rajzolták át egy kissé. Újdonság még a MyLink rádió, amely kommunikál az okostelefonokkal.

Bár a bemutatót még meg sem tartották, a felújított Camarónak már magyarországi árai is vannak: a 6,2 literes, 432 lóerős motorral hajtott modell kupé változatát 13,26 millió, a Frankfurtban bemutatkozó kabriót pedig 14,76 millió forintért lehet majd hazavinni.