Megvillant a Citroën DS9?

2013.08.25. 06:19

Talán a Citroen várt csapott hátú ötajtósát, a DS9-es hibridet mutatja ez a részletfotó, amely nemrég került az internetre. Hivatalos információk nincsenek, csak találgatások vannak.

Valamivel több mint egy éve láthattuk a Numero 9 nevű tanulmányt, amelyet vállaltan a DS9 előzeteseként mutatott meg a Citroen. A most nyilvánosságra került teaseren látott autó körül megy a találgatás, és sokan biztosak benne, hogy ahhoz van köze. Részleteiben eltér ugyan a franciák koncepciójától, de ettől még meglehet, hogy a Numero 9 továbbgondolása. Az sem kizárt, hogy a képen nem egy Citroen van. Bár nehéz bármi másra gondolni, még az is lehet, hogy a Volvo és Geely közös szüleményéről van szó, amelyet 2015-re ígérnek a kínaiak.

Akárhogyis: előbb-utóbb lesz DS9-es, amiről még az sem biztos, hogy Kínán kívül is kapni lehet majd, de a kép kapcsán felerősödött pletykák szerint a Citroen Frankfurtba elviszi a széria közeli tanulmányt. Ha így lesz, szeptember közepén többet tudunk majd a C6-os lehetséges utódáról.