A britek is rákaptak a Daciára

2013.10.06. 11:51

Alig tíz hónap kellett a Daciának Nagy-Britanniában ahhoz, hogy eladja tízezredik autóját. A Renault fapados márkája csak tavaly kezdett terjeszkedni a brit piacon, az értékesítési adatok szerint nem értelmetlenül.

A szigetországban jelenleg a Duster és a Sandero szerepel a Dacia kínálatában. E két modell nemcsak egyaránt jól fogy, de jó arculatot épített ki a márkának, így lesz mire építeni a kínálatbővítést, amely a Logan kombival és a Sandero Stepway-jel érkezik hamarosan. A briteknek tehát tetszik a keleti olcsóság, és a vásárlókedvnek valószínű az is jót tesz, hogy a Duster Skóciában megkapta az Év Autója díjat tavaly.

A tízezredik Nagy-Britanniában értékesített Dacia egyébiránt egy Ambiance felszereltségű, négykerék-meghajtású Duster volt, amit egy kórházi alkalmazott vett Perth-ben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.