Már zúzzák is az új Corvette-et

2013.10.13. 09:31

A Chevrolet igazán büszke lehet a C7-es Corvette-re, a januári bemutatás óta ugyanis egyre nő a népszerűsége, a gyárban pedig keményen dolgoznak, hogy ki tudják elégíteni a hatalmas keresletet. Mivel villámgyors sportkocsiról van szó, azonban számítani lehetett arra is, hogy egyes példányok nem kerülhetik el a sanyarú sorsot.

Már a szériapéldányok eladásainak megkezdése előtt, a tesztelés fázisában is érkeztek hírek összetört Corvette-ekről, az első, privát tulajdonos által leamortizált autóról pedig a napokban kezdett keringeni egy fotó az interneten. A baleset pontos körülményei nem ismertek, de a vezetőt vélhetően elkapta a hév, és a kelleténél nagyobb tempóba hajszolta sportkocsiját. A képeken forgalommal szemben áll az összetört Corvette, melynek orr-része szenvedett komolyabb sérüléseket. Azt sem tudni, hogy minek ütközhetett neki, de a balesetben vélhetően nem volt érintett másik autó.

A tulajdonos szerencsésnek érezheti magát, hogy sértetlenül szállt ki az autóból, ugyanakkor a pénztárcáját alaposan  megviselhette az eset. Ha végül nem a javíttatás mellett dönt, hanem egy másik Corvette-et venne magának, ráadásul hat hónapos várólistára kell feliratkoznia. Ha nem akar sokat várni, húszezer forintos sürgősségi felárat kell kicsengetnie.