Kamion zúzta le a csúcs-Ferrarit

2013.11.30. 10:31

A Porsche és a McLaren már megkezdte elkészült csúcshibridjeinek leszállítását, a Ferrari azonban még az utolsó simításokat végzi a LaFerrarin. Az augusztusi fioranói teszteken még voltak problémák az autóval, az olasz gyártó pedig nem engedheti meg magának, hogy legdrágább modellje típushibákkal érkezzen meg a megrendelőkhöz.

Forrás: marchettinoyoutube.blogspot.cz/
Forrás: marchettinoyoutube.blogspot.cz/

Már a tesztelés utolsó szakaszában járnak, egy ideje közúton is próbálhatják a szupersportkocsit, ezúttal azonban egy kamionos okozott nekik kellemetlenségeket. Bár a baleset pontos körülményei nem ismertek, annyit lehet tudni, hogy Modena közelében zúzták le hátulról a LaFerrarit. Az autó sérülései látszólag nem túl nagyok, az viszont egész biztos, hogy az anyagi kár így is jelentős.

A Genfben bemutatott hibrid Ferrariból mindössze 499 darab gyártását tervezték, és minden példánynak meg is van már a gazdája. Arra azonban egy kicsit még várniuk kell, hogy bele is ülhessenek a 963 lovas összteljesítményű sportkocsiba, a Ferrari ugyanis csak 2014-ben kezdi meg a szállítást.