Egymást törték rommá a Lamborghinik

2013.12.07. 09:39

A Lamborghini alig több mint egy hete állította le története egyik legsikeresebb modellje, a Gallardo gyártását. Kerek tíz év alatt 14 ezer darab készült belőle, tehát nem számít igazán egzotikusnak, mégis felkapjuk a fejünket, ha a világban valahol rommá törnek egyet.

Szingapúrban azonban most nem is egy, hanem két Gallardo zúzta le egymást - és egy Aventadort is. Az olasz sportkocsik egy öttagú konvojban haladtak a malajziai Kuala Lumpur felé, amikor az egyik sofőr elvesztette uralmát autója felett. Bár nem tudni, milyen sebességgel haladtak, annyi biztos, hogy a másik két lamborghinis már nem tudta kikerülni társát, így hármas karambol lett az eset vége.

Az Aventador a szalagkorlátnak csapódott, majd ki is gyulladt, a tűz pedig átterjedt a Gallardókra. A mentéshez és oltáshoz két tűzoltócsapat érkezett, de az egyik sportkocsi így is porig égett. A sofőrök a jelentős anyagi kár ellenére is szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen a hírek szerint komolyabb sérülés nélkül szálltak ki autóikból.