Eladó a Halálos iramban Suprája

2013.12.14. 10:12

A Halálos iramban filmekből is ismert Paul Walker tragédiája sokakat megrázott. Rögtön beindultak a találgatások halálának körülményeiről, sajnos a Porsche Carrera GT utasülésén ülő Walkernek és barátjának, az autót vezető Roger Rodasnak esélye sem volt.

Az interneten most az első három Halálos iramban filmben használt Toyota Suprát kínálják eladásra. Míg először narancssárga színben tűnt fel, és éppen Paul Walker hajtotta, a folytatásban már arany fényezést kapott. Az autó teljesen működőképes, de a számos átalakítás miatt közúton nem használható - a gyűjtőknek azonban ez aligha jelent majd gondot.334428 

Az árverést kiíró Rockingham Toyota Scion ráadásul az Universal Studios tanúsítványával is rendelkezik: az autó valóban az eredeti, filmekben használt példány. Azt egyelőre nem tudni, az új tulajdonosnak mekkora összeget kell kicsengetnie érte, az viszont biztos, hogy három - erről a sportkocsiról készült - bontatlan csomagolású modellautót is kap hozzá.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.