Visszahívás? De mekkora!

2013.12.29. 15:24

Közel másfél millió autót érint a General Motors legújabb visszahívása. Az amerikai gyártó kínai leányvállalata, a General Motors Shanghai és helyi partnere, a SAIC Motor által gyártott járművek esetében az üzemanyagpumpa meghibásodása okozhat gondokat.

A visszahívás a vállalat két legnépszerűbb kínai modelljére, a Buick Excelle-re (ez az Opel Astra távol-keleti megfelelője) és a Chevrolet Sailre vonatkozik. Előbbiből több mint 1,2 millió, utóbbiból 240 ezer példány esetében áll fenn a meghibásodás lehetősége, amely akár üzemanyag-szivárgással is járhat.

Az Excelle esetében 2006 és 2011, míg a Sailnél 2009 és 2011 között gyártott autókról van szó. Kínában az utóbbi időben gyakoribbá váltak a visszahívások, a General Motors esete azonban a hatalmas példányszám miatt így is rendkívülinek számít.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.