Öt tonna guruló brutalitás - jégből

2014.01.03. 17:49

Úgy tűnik, Kanadában más az időjárás idén télen, mint nálunk. Elég hideg van például ahhoz, hogy platós jégszobrot faragjanak - egy üzemképes alvázra.

Rendesen megdolgozott az egy perc hírnévért a Canadian Tires csapata, akik a cég népszerűsítésére azt az agyament ötletet találták ki, hogy egy működőképes pick-up jégszobrot építenek. Öt tonna jeget faragtak az alvázra, amelynek futóművét le kellett hegeszteni merevre, hogy ne rogyjon össze a teher alatt. Az egész felhajtást látszólag azért csinálták, hogy látványosan bemutathassák a spéci akkumulátorukat, amely mínusz negyven fokban is képes beindítani egy pick-upot.

Az igazi teljesítmény az, hogy a monstrum valóban képes volt az önálló helyváltoztatásra, még ha nem is túl nagy sebességgel. 1,6 kilométert tettek meg vele, 20 km/h-s átlagsebességgel, mielőtt beállították egy csarnokba, ahol víztócsává változott a rengeteg munkával kifaragott felépítmény.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.