Furcsa színnel újít az SRT Viper

2014.01.12. 14:48

A Chrysler sportrészlege, az aktuális Vipert építő Street Racing Technology sem marad újdonság nélkül Detroitban. A tavaly érkezett ötödik generáción keveset faragtak, de a hangsúly egy dizájn-csomagon lesz. Egy extrém zöldön, így azért nekik is jut némi figyelem a konkurensek újdonságai közt.

Detroitban hétfőn startol az év első nagy nemzetközi autószalonja. Sok egyéb más mellett lesznek ott igazi újdonságok, mint például az új Corvette Z06, vagy a Lexus RC-F kupé; semmitmondó koncepciók, mint az Audi Allroad Shooting Brake-je, és ez a kígyóbőr zöld SRT Viper.

A csomag a Stryker fantázianevű, feltűnő fényezésnél azért többől áll. A képeken látott változat egy új GT kiadás, amibe elektronikus menetstabilizátor és új felfüggesztés került, valamint jár hozzá szénszálas légterelő hátra és sok-sok karbon. Ha minden igaz, a GT-t a zöldön túl feketében lehet majd még kérni, és nagy valószínűséggel alacsonyan limitált változatról van szó. A kígyóbőr zöld fényezést ellenben bármely ügyfél igényelheti, az februártól minden Viperhez elérhető lesz.