Új szelek az Audinál

2014.01.25. 18:06

Franciscus van Meel, aki az elmúlt másfél évben irányította a céget, a pekingi Audi R&D vezetéséért mondott le a Quattro igazgatóságáról. Szó sincs büntetésről és számüzetésről. Kína a luxusautók egyik legnagyobb piaca, egy ilyen pozíció nagyon nagy elismerés a cégen belül is.

A Quattro GmbH élére a hatvanéves Henz Peter Hollwergert nevezték ki, akinek az első feladata a Genfi Autószalonon való helytállás lesz, ahol megtudhatjuk majd, hogy változtak-e az irányvonalak, és ha igen, miben.

Nagy valószínűséggel a Q sorozat teljes lecserélése lesz a következő időszak nagy feladata az Audinál. Az első fecske a hírek szerint a Q1 mini-szabadidőautó lesz. Ezen keresztül ismerhetjük majd meg az új formavilágot is. Erre is várni kell még, a szériaautót csak 2016-ben dobják majd piacra. Ezen kívül bővülhet is a kínálat, egy Q5 és Q7 közötti, minden bizonnyal Q6 nevű autóval is. Talán az X6-hoz hasonlóan kissé sportosabb formában, mint a kisebb és nagyobb modellek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.