Magyar srác a japánok ellen

2014.01.27. 17:03

Sokak számára talán nem hírértékű, de akik egy kicsit is otthonosan mozognak a drift világában, azok minden bizonnyal megértik, miért is olyan nagy dolog az, hogy egy európai pilótát hívnak meg a drift őshazájába, a helyre, ahol mind a mai napig a legmagasabb szinten űzik ezt a sportot.

Kerényi Ádám - akit a műértő közönség a Totalcar Faluvégi Farolás 2. című rendezvényén is láthatott - megérdemelte az elismerést. Függetlenül attól, ki mit mond és mit gondol róla (hiszen csak természetes, hogy a hazai drift-világ már régen egymással torzsalkodó frakciókra esett szét) Ádám az a srác, aki rommá épített, kompresszoros BMW-vel nem fog szégyent hozni a fejünkre Suzukában sem, a legnagyobbak között. Gratulálunk!Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.