Szavazhatunk a következő Minire

2014.02.17. 17:38

A Mini a stílusából él, de a harmadik modellváltás után kezdenek fáradni a klasszikus színek – mondjuk a piros autó fehér tetővel, vagy a sárga-kockás összeállítás. Vannak persze további ötletek is, de a választást most a közönségre bízzák.

Nemrégiben tíz különféle festés-variációt tettek közzé, amelyek közül egy limitált szériás változatként gyártásba is kerül majd - az, amelyre a legtöbben voksolnak. Van itt minden, tigrismintás sárga csoda, Tron stílusú fekete-neon kompozíció, katonai színvilágú gép, skótkockás lokálpatrióta fényezésű autó és kínai porcelánra emlékeztető darab is. Még két napig lehet szavazni, de a végeredményt csak áprilisban, a New York Auto Show-n mutatják meg a közönségnek, igaz, ott már a kész autót állítják ki.

Összesen 56 példányt terveznek gyártani a nép választotta Mini változatból, de nyilván ez csak egy a sok kissorozatú modellváltozat közül, amelyeket a márka a következő évek során bemutat majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.