Kémfotón a titokzatos koreai

2014.03.23. 18:52

Az alábbi kémfotókat Gábor nevű olvasónk készítette Spanyolországban, egy Barcelona és Zaragoza közötti autópálya-szakaszon. Első látásra nehéz megállapítani, milyen autót is láthatunk a képeken, ugyanis a gyáriak egyáltalán nem spóroltak az álcával, alaposan takargatják még az érkező újdonságot.

A Hyundai i30-as kísérőautó árulkodik kissé: minden bizonnyal a Hyundai-Kia konszern új modelljéről van szó. Az autó sziluettje - bár azt a farrészt álcázó toldat alaposan torzítja - alapján akár egy ix35-utód is lehetne, ha viszont az orr-részt alaposabban szemügyre vesszük, inkább kiás hűtőrács körvonalait találjuk a lepel alatt. Ezek alapján úgy sejthető, hogy a Sorento következő generációjával van dolgunk.

Az új Sorento egyébként a Hyundai Santa Fe platformjára épül, várhatóan elsőkerekes és összkerekes változatban is elérhető lesz. A motorválasztékban egyes források szerint lesz majd 2,4 literes turbódízel és 3,3-as benzines V6-os is. A modellt jó eséllyel még ebben az évben megmutatják leplezetlenül is.

Ön mit gondol, milyen autó szerepel a kémfotókon? Írja le a kommentablakban!