Ilyen volna egy terepre termett Mini Paceman?

2014.04.26. 11:36

Összekeres, bírja a folyót, tavat, és még aludni is lehet a platóján. Ez a Paceman Adventure, egy dzsungeljáró Mini.

A BMW gyakornokainak szüleménye ez a különc Mini. Nem tudjuk, mi volt a projektmunka lényege, de nyilván szándékosan egy terepre totál kretén autóból kellett dzsungeljáró változatot építeniük a tanoncoknak – máskülönben ott lett volna házon belül az X6-os, abból talán könnyebb lett volna összehozni valami brutális terepjárót. A választott egy facelift előtti Paceman lett, amivel szerencsére nem csak vázlatokon szüttyögtek, hanem konkrétan át is építettek egyet.

Különös, hogy az emelt hasmagasság, néhány plusz fényszóró, egy sötétzöld fényezés, egy tetőcsomagtartó és egy légbeszívó cső menyit számít. Ha csak a képeket nézzük, szinte már elhisszük, hogy jó volna ezzel nekiindulni a szavannának. Azonban hiába az offroad gumik és az ALL4 összkerékhajtás, ez mégiscsak városba való, csinálhatnak vele bármit.

A Paceman Adventure egy érdekes próbálkozás, azonban hiába ez, és hiába a Dakar-sikerek, a Mini marad a városi terepjáróknál. A terep-Pacemanből sem készül több, megmarad egyedi darabnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.