Különleges Audi extrák a nyárra

2014.05.30. 06:23

Nem nagyon meglepő, hogy az Auditól minden szükséges, vagy legalább elképzelhető utazási kellék beszerezhető. Ma már nincs autómárka kerékpár, bőröndkészlet vagy akár karóra nélkül, de akadnak olyan kiegészítők is, amelyek speciálisan a nyaralási szezonra készülőket célozzák.

Az Audi most a Q3-asból állít ki egy olyan példányt a Wörth-i tó melletti nagy VW tuning-találkozón, amelyhez a tetőcsomagtartón kívül az autóhoz passzoló méretű csónak, és egy sátor is tartozik. Az előbbi kifejezetten gyors folyású vizekhez való kiránduláson jöhet jól, az utóbbi viszont sokféle helyzetben hasznos lehet. A sátor ugyanis felfújható vázszerkezettel rendelkezik, így néhány perc alatt felállítható, kevés rögzítést igényel, 70 km/h-s szélsebességig stabil marad, és a Q3-as nyitott csomagtér-ajtajához rögzítve is felállítható.

Míg a legtöbb hasonló gyári kiegészítőnek van olcsóbb, autógyári jelzés nélküli változata, úgy néz ki, a Heimplanet gyártotta sátorra ez nem igaz – legalábbis a túrafelszerelés-gyártó kínálatában nem találkoztunk hasonló, autóhoz csatlakoztatható modellel.