Előzetes a szörnyeteg Infinitiről

2014.06.11. 17:50

Bár a Nissan luxusmárkája csupán néhány részletfotót mutatott, ennyi is elegendő, hogy lássuk, mit is főznek éppen. Úgy néz ki, az Infiniti a Juke pimpelésével próbál új vásárlókat meghódítani.

A képekből az derül ki, hogy a Juke karosszériához nemigen nyúltak, csak a díszítéseket cserélik feltűnőbbekre. A hűtőrács például krómkeretes, de a felniken is hasara esik a fény. Belül is több a fémdíszítés – az ESQ egyértelműen egy picit ízléstelenebb Juke lesz. Ám elképzelhető, hogy ugyanúgy sikeres lesz, ahogy külseje ellenére – vagy épp azért – a Juke is sikeres. Az Infiniti ugyanis kifejezetten a kínai piac számára fejlesztette ki a csillogó Juke-ot. A típusról annyit tudunk eddig, hogy a Juke csúcsváltozatának felel majd meg műszakilag, azaz 1,6 literes turbómotor kerül majd bele, 200 lóerővel, összkerék-hajtással és fokozatmentes automata váltóval.

Az kevéssé valószínű, hogy Európába is elhoznák ezt a változatot, hisz itt valószínűleg túl sok lenne a króm ahhoz, hogy ezt a változatot könnyen el tudják adni. De legalábbis reménykedünk benne, hogy az Infinitinél is így gondolkodnak.