Ez lenne az új Lada beltere?

2014.07.22. 16:19

Egyre sűrűbben csepegteti az Avtovaz az információkat az új modelljéről, a Vestáról: ma éppen a beltér virtuális képével leptek meg minket.

Meglepően frissen hat az oroszok büszkeségének, a nemsokára várható Vestának a beltere, bár feltűnően ismerős elemekből építkezik. A kormány leginkább Fordokéra emlékeztet, a levegőbeömlők formája sem túl egyedi, és minden második új autóban hasonló csőműszereket látunk, mégis előrelépésként értékelhetjük, hogy a Lada látszólag felvette az autóipar ritmusát, és már nem két lépéssel a középmezőny mögött kullog.

Ha nem csak ijesztgetésnek szánták, a Vesta lehet az újkori Lada első modellje, amelyet nagyobb számban, hivatalosan is forgalmaznának Európában. Négy- és ötajtós változatot, valamint kombit is terveznek belőle, modern motorokkal, korszerű technikákkal.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.