Rolls-Royce a nappalidban

2014.08.13. 18:03

A többségnek sosem lesz megközelíthető a luxusautók világa, számukra jelent némi vigaszt, hogy különböző szimulátorokban kipróbálhatják kedvenc gépeiket. Eddig jellemzően sportkocsikat, és versenyautókat emeltek be a virtuális aszfaltra, de most a hatalmas brit kupé, a Rolls-Royce Wraith is elérhető lesz a Forza Motorsport következő részében.

A Rolls-Royce eddig minden ilyen jellegű megkeresést elutasított, ez az első alkalom, hogy egy modelljük virtuálisan is vezethető. Érdekes választás, hiszen hiába a 624 lóerős V12-es motor, már csak a súlyánál fogva sem ideális arra, hogy versenypályán hajtsák. A játékban tizenkét különféle árnyalatú autó közül választhatunk – akár a kétszínűek közül is – ellentétben a való élettel, ahol teljes egészében a vevő fantáziájára van bízva, hogy milyen színű autót rendel. A játék készítői élethűen lemodellezték az autó belterét is - különösen a tetőkárpit csillagos éjszakát mintázó megvilágítása lehet érdekes.

Igaz, hogy a 7-es BMW műszaki alapjaira épül, de a Wraith a márkához illően fényűző, és nem hiányoznak belőle az érdekes technikai megoldások sem. Egyik ilyen a váltómű, amely a GPS-szel figyeli az utat, és ennek megfelelően választ fokozatot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.