2014.08.24. 10:21

Édesapja Lamborghinijét kötötte el egy húszéves fiatal az egyesült államokbeli Houma városában. A srác barátja előtt próbált vagánykodni, ezért a kipörgésgátlót is kikapcsolta, és a tempóval sem spórolt az olasz sportkocsiban.

A nagy sebesség, a felelőtlen viselkedés és a nedves út azonban rossz kombinációnak bizonyult. A fiú egy rövid driftbe kezdett az egyik kanyarban, azonban túlvállalta magát, és közel 180 km/h-s sebességgel csúszott le az útról. A Murcielagót végül egy fa állította meg.

A balesetet az anyósülésen utazó barát egy kéztöréssel megúszta, a sofőr azonban már súlyosabb sérüléseket szenvedett. Medence- és kulcscsontja mellett hat bordája is eltört, és a válla is kificamodott. De még így is szerencsésnek érezheti magát, ugyanis sokkal rosszabbul is elsülhetett volna az éjszakai vagánykodás.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.