Lamborghini lángolt az M7-esen

2014.09.05. 15:39

Összetört, majd kigyullad egy cseh rendszámos Lamborghini az M7-es autópályán, Szegerdő könyékén, a 178. kilométernél. A kora délután történt baleset helyszínén a forgalom jelenleg korlátozottan halad.

A baleset részletei egyelőre nem tisztázottak, mindössze annyit tudni, hogy a Lamborghini a vízelvezető árokban állt meg, miután letért az útról és átszakította a szalagkorlátot. Az autóban ülő férfi és nő megsérült, más érintettről nem tudni. Az első hírek szerint az autó kigyulladt az ütközés után, és a SomogyTV információi szerint a tűzoltók érkezése ellenére teljesen kiégett. Hogy milyen típusról van szó, egyelőre nincsenek információink. A helyszínelés tart, az autópálya forgalmát a jobb pályatesten (a Nagykanizsa irányába tartó oldal) korlátozzák, jeleneg egy sávon zajlik.

Frissítés: Este hét óra előtt befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, helyreállt a forgalom az érintett szakaszon. Az egyik sérültet mentőautóval, másikukat mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az eddigi információk szerint ez volt az első Lamborghini Huracan, amely ilyen sorsra jutott. A Gallardo utódjaként számon tartott típust tavaly decemberben mutatták be.