Vivaro, ahogy még nem láttad

2014.09.28. 15:09

Az Irmscher tunerei nem szégyenlősködnek, ha átépítésről van szó: éppolyan szívesen dolgoznak Opel Insignián, mint Chevrolet Camarón, de ha már Chevy, a Traxtól sem riadnak vissza. Ezúttal az Opel kisáruszállítóját, a Vivarót vették kezelésbe.

Az orr-részt kissé morcosabbra szabták, a fehér fényezést fekete csíkokkal díszítették, és 17 colos felniket választottak a furgonhoz. A könnyűfém tárcsák egyébként ezüst és fekete színben is választhatók. Belül túl nagy módosításokat nem végeztek ugyan, de prémium bőrbelsőt és bőrkormányt kínálnak a Vivaróhoz.

A műszaki módosításokról sokat egyelőre nem tudni, az viszont biztos, hogy mintegy 30 lóerős teljesítménynövekedést ígérnek. Ez a legerősebb, biturbó-dízel kivitel esetében 170 lóerőt jelentene. Arról, hogy ezt hogyan érnék el, egyelőre nem beszéltek, azt azonban nem titkolják, hogy rozsdamentes sportkipufogó-rendszert terveztek a Vivaróhoz.

Az Irmscher Vivaro ára még nem ismert, és a rendelkezésre álló fotók is csupán egyetlen szögből mutatják a tuningolt furgont. Aki egy ilyen géppel tenné élvezetesebbé az áruszállítást, közvetlenül az Irmschertől, vagy egyes Opel-kereskedéseken keresztül rendelheti majd meg az autót.