Unalmas Toyotából buliközpont

2014.10.28. 11:01

A Toyota Sienna az a fajta autó, amit általában észre sem venni a forgalomban. A West Coast Customs mégis megpróbálta a lehetetlent a Toyota és a SiriusXM – egy amerikai műholdas rádiótársaság – megbízásából érdekessé tenni az egyterűt a SEMA Show-ra. Tettek rá nagy alufelniket peres gumikkal és feketére fújták a hűtőmaszkot, de a nagy ötlet nem ez volt.

A Siennából ugyanis guruló DJ-színpadot faragtak a szükséges hangtechnikával, amellyel percek alatt bulihelyszínné változtatható bármilyen üres placc. A tetőből kiemelkedő 360 fokos audiovizuális oszlop elnevezésű doboz 12 mélynyomót, 16 magassugárzót, és két 40 hüvelyk képátlójú monitort foglal magába, a DJ színpad és néhány további basszus hangszóró pedig a csomagtartóból gurítható elő. Így minden adott hozzá, hogy akár tömegek számára hozza el a zenés szórakozás minden örömét.

Bár hallani csak azok fogják, akik ellátogatnak a SEMA Show-ra, a Remixnek elnevezett tuning-egyterű jól használható célszerszámnak tűnik. Emellett azonban arra is jó példa, hogy a tuning nem feltétlen jelent teljesítménynövelést, vagy hasznavehetetlen ültetést, sőt, ha a Remixen még nagy alufelnik sem lennének, talán még nagyobb meglepetést okozhatna.