Nyugi, lesz még Halálos iramban

2014.11.17. 17:57

Sokan azt hitték, hogy az egyik fő karaktert alakító Paul Walker tragikus halála a Halálos iramban sorozat végét jelenti, de a filmipar másképp gondolkodik: szerintük érdemes leforgatni még legalább három epizódot.

A Halálos iramban a hetedik résznél tart, és Paul Walker rajongói minden bizonnyal nem is tudnának elképzelni további epizódokat a sztár nélkül. Donna Langley a Universal Studios képviseletében viszont azt nyilatkozta, hogy szó sincs a sorozat befejezéséről, hiszen a formátum egyre népszerűbb.

Igaz, nagyon figyelnek arra, nehogy kifáradjon a sorozat, az egyik főszereplő lecserélése akár alkalom lehet új karakterek bevezetésére. A következő részt 2017-re várhatjuk, ha hihetünk Langley-nek, és ezután további folytatások jöhetnek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.