Kívül-belül lefotózták a Suzuki új kompaktját

2014.11.18. 12:17

Indiában egy ideje már téma az egyelőre YRA munkanév alatt futó új Suzuki érkezése. A helyi magazinok egymás után közlik az ilyen-olyan kémfotókat, melyeken állítólag a Ciaz alá pozícionált kompakt látható. A legújabbakon már a belsejét is látni.

A zavaros indiai információözönből egyelőre annyit látni tisztán, hogy egy új kompaktról van szó, ami valamikor a jövő év első felében jönne. Az eddigi találgatások szerint az YRA egy belpiacos modell lesz, bár ennek ellentmond, hogy az utastérfotón baloldalt van a kormány. A kék-fehér fényes műszegység sem éppen az indiai pénztálcákhoz mért árkategóriát sejtet, így – bár jó eséllyel a Maruti gyártja majd – feltehetően jut belőle más piacokra is.

A gyenge kémfotók alapján nehéz megtippelni az autó arányait, de a Swiftnél hosszabb és szélesebb lesz. Úgy hírlik, a nemrég bemutatott Ciazhoz áll majd közel, amely 4,45 méter hosszú, és éppen egytonnás. A motorkínálatnál kis dízelekről írnak az indiaiak, de szó van egyliteres turbósról is, valamint egy hibridváltozatról is hallani az YRA kapcsán.