Az új Kia fenekéből is karmok nőnek

2014.11.22. 06:36

Valószínűleg az X-Men képregények rajongói sem lesznek képesek komolyan venni ezt a kreációt, amely egy balul sikerült marketing-együttműködés eredménye.

Az átépített Sorento terepjáróval az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című epizód DVD megjelenését próbálják reklámozni, de Wolverine – egyenes fordításban Rozsomák, a magyar változatban helytelenül Farkas – sérthetetlen karmaiból egy picit sok került az autóra. Elöl van két készlet, ami rendben is volna – elvégre a képregény-hősnek is hat karma van összesen – de valami megmagyarázhatatlan okból az autó hátuljára is került három ilyen penge.

Hogy mégsem valami gyenge photoshop-tréfáról van szó, azt az a bejelentés teszi egyértelművé, amely szerint jövő januártól több helyen is kiállítják a karmos fenekű hobbiterepjárót, azzal a céllal, hogy a Kia modelljét reklámozzák vele, bár van egy olyan érzésünk, hogy ez az elképzelés ebben a formában erősen öngól-gyanús.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.