2015.02.08. 18:59

Tegnap jelentette be a svéd gyártó, hogy a 2015-ös Genfi Autószalonra, nem csak a korábban már beharagozott 1140 lóerős Agera RS-sel készülnek, hanem egy új modellel is. A Regera állítólag nem is szupersportkocsi, hanem megaautó, utalva a teljesítmény és a súly arányára. A Koenigsegget ismerve nem fogják elaprózni a dolgokat.

Bár csak a kiállításon láthatjuk először, már most megkaptuk a legfontosabb technikai információt is: a Regera legalább 1341 lóerős lesz. A név egyébként az Agera típusnév és a regeneration, azaz megújulás kifejezések ötvözetéből jött össze. Ennek megfelelően hibrid hajtásra számíthatunk. A konkurensek a LaFerrari és a Porsche 918 Spyder. Többet most nem árultak el, a többi érdekességet majd Genfben elmondják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.