Ilyen lenne a Renault pick-up

2015.02.12. 06:19

Felröppent a híre, hogy Renault emblémás ikertestvért kapna a Nissan Navara. A jó hírű pick-up átcímkézése persze nem lenne még elég indok újabb vásárlók toborzására, bár láttunk már ilyet. Theophilus Chin híres virtuáltuner most megrajzolta a Renault Navara alapú pick-upját. A francia márka jelenlegi arculatán kívül egyedi lemezdomborításokat és sajátos stílusjegyeket kapott a platós.

Nem először látunk pick-up Renault-t, korábban Duster Oroch néven mutattak már terveket. Bár a Duster névről a nálunk Dacia márkanév alatt árult kisterepjáróra gondolunk, az Orochnak egyedül az orr része egyezett meg a román-francia névadóval. Az Orochot brazil tervezők készítették, ahol divatja van a kisebb pick-upoknak. Európában már-már SUV-ként tekintekenek a Navara méretű pick-upokra, egy nagyobb platós Renault-nak több sikere lehet, mint egy Duster méretűnek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.