Hammond és May is elhagyják a Top Geart?

2015.03.29. 14:08

A BBC csatornához közeli források azt állítják, miután kirúgták nem hosszabbították meg Jeremy Clarkson szerződését , két másik műsorvezetőtársa, Richard Hammond és James May sem szándékoznak a világhírű autós műsor házigazdái maradni.

James May azt mondta az ügyben, hogy a trió egy csomagként létezett, Richard Hammond pedig azt nyilatkozta, ez most egy korszak vége. Az ő szerződéseik meghosszabbítását a jövő hónapra halasztották. A Clarkson botrány előtt mind a három műsorvezetőnek további hároméves szerződést ajánlottak. Ráadásul az a pletyka járja, hogy a Top Gear exkluzív producere, Andy Wilman sem tudja elképzelni, hogy folytassák a showt Clarkson nélkül.

Az angol csatorna kreatív igazgatója Alan Yentob azt szeretné, ha Hammond és May maradnának. A huszonkettedik évad leforgatott három részének stúdió felvételeit nem vállalta a Hammond-May páros Clarkson nélkül, így a maradék epizódok sorsa továbbra is kétséges.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.