2015.03.29. 16:56

A német gyártó egy közepes méretű pick-upot tervez, amit világszerte árusítana: Európában, Ausztráliában, Dél-Afrikában és Dél-Amerikában. Az Egyesült Államokba nem viszik, az ottani piacnak ez a Navara, Hilux méretű modell kicsi. A platós kivitellel a Mercedes lenne az első prémium márka, aki ebben a kategóriában is megveti a lábát.

A modellt a Mercedes haszongpjármű részlege, a Mercedes Vans álmodta meg. Neve egyelőre nincs, csak Vans Conceptként emlegetik. Volker Mornhinweg, a haszongépjármű részleg vezetője azt mondta, így tökéletesen ki tudják majd szolgálni azokat a vevőket, akik olyan haszongépjárműre vágynak, ami kényelmes, biztonságos, és a Mercedes személyautók világát nyújtja az utasoknak. A modelltől komoly sikereket várnak, a tervek szerint 2020-ra kerül gyártásba.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.