2015.04.01. 06:25

A Honda egy teljesen új szabadidőautó tanulmánnyal készül az áprilisi Shanghai Auto Show-ra. Nem véletlenül Kínában mutatják be a SUV-ot, kifejezetten nekik szánják a modellt.

Az újdonságot a Honda kínai leányvállalatai, a Guangqi Honda Automobile és a Dongfeng Honda Automobile fejlesztik. A tervezők egyelőre csak ezt az egy vázlatot mutatták meg, részleteket sem közöltek. Annyit biztosan látunk a képen, hogy meredeken lejt a tetővonal, tehát egy terep-kupét terveznek, amivel nem is teremtenek konkurenciát házon belül a CR-V-nek. Logikus lenne, hogy annak az alapjait használják, így a jövevény, méreténél fogva, a BMW X4-nek lenne a vetélytársa.

Nemcsak ezt a tanulmányt viszi a japán gyártó a shanghai kiállításra, az új Cityt és a ráncfelvarráson átesett CR-V-t is itt mutatják be a kínai közönségnek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.