Bemutatták a Porsche Boxster Spydert

2015.04.05. 06:54

A New York-i Autószalonon mutatta be a Porsche az új Boxster Spydert. Gyorsabb és erősebb az eddigi bármelyik Boxsternél. Ráadásul a hangját is hallhatjuk.

A Boxster Spyder valójában nem tartogat sok meglepetést, hiszen a Cayman GT4 kabrió változata. A hathengeres 3,8 literes boxer ebben viszont csak 370 lóerős a GT4 380-ával szemben. Így küszöbölték ki a Porschénél azt, hogy a Boxster Spyder ne legyen gyorsabb, mint a sokkal drágább GT4. Persze a 4,5 másodperces 0-100-as sprinttel és a 290 kilométeres óránkénti végsebességgel nem mondhatjuk a Boxsterre sem, hogy lassú. A Cayman GT4-nél ezek az értékek 4,4 másodperc és 295 kilométer/óra.

Természetesen a Spyder egyedi légterelő csomagot kapott, nehogy össze lehessen téveszteni a szerényebb kivitelekkel. A Porsche 718 ihlette dudorok az ülések mögött szintén sajátjai a csúcsmodellnek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.