Mindent lát az új Citroen-tanulmány

2015.04.05. 09:30

Koncepciót ritkán promóznak olyan erőfeszítéssel, ahogy a Citroen a napokban felvezeti Aircross nevű tanulmányát. Az elszállt tanulmányról a második teaser jön ki rövid időn belül, szerdára pedig már a bemutatót ígérik.

Az Aircross eddig egy általános jelző volt házon belül az emelt SUV-kre, így a C3 és a C4 magasított változatára, valamint volt egy Aircross Lunar nevű tanulmány tavaly. Ezután önálló modellnév lehet, de minimum egybeforr egy extrém tanulmánnyal, amiről egyelőre nehéz lenne megmondani, mi célja vele a Citroennek, amikor szélsőséges bohémságnak ott a Cactus.

Az Aircross concept egészalakos képe egy francia magazinban jelent meg, ahova körítésnek azt tartották fontosnak kiemelni, hogy nagyon sok lesz rajta a kamera. A tanulmány nagy dobása ugyanis az eddigi infómorzsák alapján az, hogy az utastérből 360 fokban minden lekövethető, ami az autó körül történik. Hogy ez milyen formában jelenik meg odabent, nagy talány, de szerdán remélhetőleg kiderül. Addig ízlelgesse teasereket. Tessék, egy kis hűtőrács-fényszóró pornó: