Újra támad a Need for Speed

2015.05.23. 07:43

Huszonegy év alatt eddig huszonnégy különféle játékprogram készült Need for Speed név alatt. És már készül a következő, huszonötödik változat, amelyről most egy kis kedvcsinálót közölt a kiadó.

A hivatalos verzió szerint ezzel tulajdonképp újraindítanák a sorozatot, de ez nyilván a szokásos marketinges túlzás. Az viszont valószínűleg igaz, hogy a 2000-es évek első felének NFS: Underground témáját veszik elő, azaz utcai versenyzés és tuningolás várható minden mennyiségben. Mindenesetre az előzetes az elképesztően valósághű grafikán kívül rendőrautóktól és tuningolt csodáktól hemzseg: Ford Mustang, Nissan 180SX, 964-es sorozatú Porsche 911-es, Nissan Skyline GT-R és Toyota GT86 villan fel, bár nyilván lesz még egy csomó más gép is.

A teljes egészében a játékból kivágott film végén van egy dátum is – 2015 június 15. - ami a következő trailer dátumának tűnik, ezen felül még annyit tudunk, hogy mind a három nagy játékplatformra, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is kiadják az NFS következő kiadását. Valószínű, hogy az új autós játék ősszel kerül piacra.