Egy mazdás élete

2015.05.25. 09:16

Autót sokféleképp lehet reklámozni. Hangsúlyozva a vagányságot, a menettulajdonságokat, a karaktert. Ötletes megoldásokból soha nem volt hiány, de amit most a Mazda mutat, az egyszerűen zseniális – méltó az MX-5-öshöz.

Az egyperces videó végigkíséri egy mazdás srác életét. Láthatjuk a kezdeti bénázást egy üres parkolóban, az apa felügyelete mellett, majd a jogosítvány megszerzésének boldog pillanatait. Aztán megvan az első autó is – mi más, mint egy MX-5? Megannyi élmény: zene, barátok, gyorshajtási bírság, szerelem. A friss házasok viszont már egy 3-asban ülnek.

Komoly, öltönyös munkához Mazda 6-os illik, amikor pedig megszületnek a gyerekek, ott a biztonságos, családi hobbiterepjáró is. A végén pedig egy kis ugrás az időben, kirepültek a szülői házból a csemeték. Nyílik a garázsajtó, amely természetesen egy új MX-5-öst rejt. Egy kis humor, sok-sok érzelem – ezt tényleg eltalálták a Mazdánál.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.