2015.05.31. 09:23

Izgalmas sportkocsi-tanulmányt villantott videójában a Fiat-Chrysler. A Tomahawknak semmi köze nincs a több mint tíz éve bemutatott, azonos nevű Dodge-koncepcióhoz, az ugyanis egy motorkerékpér-jellegű szörnyeteg volt, most azonban együléses hibridautót rajzoltak az FCA-csoport dizájnerei.

Igaz, ez a gép – legalábbis egyelőre – nem kézzelfogható: csupán a Gran Turismo 6 konzolos játékot használók kapják meg, ahogyan korábban már egy sor Vision Gran Turismo modellt a különböző autógyártóktól. Így a Volkswagen alig több mint egy hónappal ezelőtt egy bitang Golffal, a Peugeot pedig néhány hete egy futurisztikus, középmotoros autóval szállt be a játékba.

A Tomahawk tehát csak a virtuális aszfaltot szaggatja fel, ráadásul azt sem tudni még, hogy mindezt milyen teljesítménnyel és menettulajdonságokkal teszi. Ami biztos, hogy az első videó és fotók még csak részleteket láttatnak belőle, de minden bizonnyal hamarosan leleplezik teljes egészében is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.