Fotókon az Alfa Giulia!

2015.06.24. 09:42

Mára ígérte a Giulia bemutatását az Alfa Romeo, azonban ahogy az olasz gyártóknál az már korábban sem volt szokatlan, idő előtt lelepleződött a sportszedán. Az első kémfotón az autó jobb hátulját látjuk, a típusjelzésből pedig egyértelműen ki is derül, mivel van dolgunk. Az sem kizárt egyébként, hogy nem az alapmodellről, hanem egy sportosabb változatról van szó, amit a diszkrét hátsó szárny, a fekete felnik és a dupla kipufogóvég jelez.

Ez a sportmodell lehet a QV, vagyis a Quadrifoglio Verde, vélhetően egy Ferrari-származék V6-os blokkal. Az alapkivitel ezzel szemben turbós négyhengerest kaphat. A 159-es utódjának szánt Giulia az olaszok szándéka szerint a német prémiumgyártók dolgát nehezíti majd meg, ugyanis a 3-as BMW, a C Merci és az Audi A4 riválisa lehet.

A kémfotón kívül néhány további, renderelt kép is felkerült az internetre a Giuliáról. Kérdés, hogy ezek mennyire felelnek meg a valóságnak, a tervek szerint azonban néhány órán belül a hivatalos képeket és az első érdemi információkat is nyilvánosságra hozzák.

Forrás: Carscoops