Kikacsint a Jaguar terepjárója

2015.06.25. 06:05

Egy rövid videó az első nyoma annak, hogy a Jaguar hamarosan bemutatja saját szabadidő-autóját, az F-Pace-t. Sőt, az is kiderül a filmből, hogy hol tartják a premiert és mikor.

A képsor nagyobbik részében a korábban bemutatott C-X17 tanulmányról mutogatnak képeket, amely jó eséllyel számos ponton megegyezik a szériagyártású F-Pace-szel. majd a szériamodell hátsó lámpáival rajzolják bele az utcaképbe az F-Pace feliratot. A látványos animáció közben ráadásul a Cobo felirat is olvasható egy villanásnyi időre – azaz valószínű, hogy az északai uctakép Detroit városáé, a Jaguart pedig a Cobo Centerben rendezett North American International Auto Show-n, ismertebb nevén a Detroiti Autószalonon mutatják be, 2016 januárjának második felében.

A végén az autó első lámpáinak mintázata is látszik – ez pedig hatszögletű LED-eivel alig tér el a tanulmány fényszóróitól. Ebből aztán nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy a C-X17-estől nem nagyon különbözik majd a sorozatgyártmány. Az F-Pace ezek szerint meglehetősen sportos és személyautó-szerű típusnak ígérkezik, ami nem is csoda: a Jaguarnál nyilvánvalóan nem szerettek volna túl mélyre merészkedni a testvérmárka, a Land Rover vadászterületére.