Eldőlt: műsort kapnak Clarksonék

2015.07.30. 18:11

Nincs több kérdés, jövőre jön a Clarkson-Hammond-May-hármas új műsora. Amazon online tévéjén fut majd az ex-Top Gear-trió.

Pár napja még netflixes szerződésről lehetett hallani, most pedig már hivatalos, hogy az Amazonnal gyártják tovább a Top Gear utódját Clarksonék. A BCC-től kirugott/kilépett műsorvezetők három évre írtak alá az elsősorban online kereskedelemre szakosodott óriásvállalat online tévéjéhez. Az első részéket ősszel forgatják, a műsor producere a szintén ex-TG-s Andy Wilman lesz. Egyelőre nem tiszta, egész pontosan hogyan néz majd ki a műsor. A tartalomba valószínű kevés beleszólása lesz az Amazonnak, online tartalomszolgáltatóként talán a BBC-nél kevésbé várják el a PC-t. Az még nem biztos, hogy ingyen nézhető lesz az egyelőre nevesincs műsor, bár több mint valószínű, hogy csak regisztrációt kér majd cserébe az Amazon a nézőktől.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.