Ez a nap legszomorúbb autós videója

2015.08.08. 17:16

Rendszerint nem szép látvány az, amikor autókat zúznak be egy roncstelepen. Tavaly decemberben például illegális import miatt semmisítettek meg egy Minit az Egyesült Államokban. Most szintén az USA-ban készült egy felvétel, amelyen egy Mercedes-Benz SLS AMG-t végeznek ki.

Nem tudni, hogy mi volt az oka ennek a barbár beavatkozásnak, de a fekete importot ezúttal talán kizárhatjuk. A sárga helyzetjelzők ugyanis arra utalnak, hogy eleve amerikai modellről van szó. Másik lehetséges magyarázatként az merülhet fel, hogy az autó korábban súlyos sérüléseket szenvedett, esetleg vízkáros volt, így a bezúzással az újraértékesítést, és a gyanútlan érdeklődők megtévesztését próbálhatták megakadályozni.

A videóban mindenesetre már eleve csak sérülten láthatjuk az SLS AMG-t, amelyen az első percektől dolgozik munkagép. Bármi is legyen a háttere a sztorinak, az biztosnak tűnik, hogy pazarlás, amit csinálnak. Számos alkatrészt lehetett volna még hasznosítani, egyes karosszériaelemektől a lámpákon át a könnyűfém kerekekig.