2015.08.20. 13:52

A Trabant vagy éppen Zsiguli hátsó ülésén való utazástól eltekintve sokunknak az autóskártya jelentette az első, autókkal való kapcsolatot. Nem rossz móka azonban az autómárkák logóinak felismerése sem, de aligha várnánk egy háromévestől, hogy szinte hiba nélkül sorolja, mit is lát éppen a képen.

A kis Henrynek azonban ez egyáltalán nem okoz gondot. Édesapja elmondása szerint gyakran sétálgatnak együtt, olyankor pedig a parkoló autókra mutatva mindig meg is nevezik azokat közösen. A kisfiú gyorsan megtanulta felismerni a logókat, ebben a videóban pedig be is mutatja ezt. A végén nemcsak járművekkel, hanem más emblémákkal is megbirkózik.

Henry egyébként édesapja szerint hiperlexiás. Nemcsak a logók megjegyzésében teljesít jól, de már hároméves kora előtt jól haladt az olvasással is. El tud számolni 350-ig az anyanyelvén, emellett spanyolul, németül és franciául pedig tízig. Az ábécét visszafelé is elsorolja, és a cirill betűket is ismeri.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.