El sem hiszik, mi lesz az új Citroën neve

2015.08.25. 16:30

Nyár közepe óta ijeszt azzal a Citroën, hogy készítenek valamit, ami a Méhari szellemi utódja lehet, de ennél többet nem árultak el. Eddig. Most azt is megmondták, hogy hogy fogják nevezni. Cactus M-nek. M, mint Méhari, remélem mindenki érti.

Hogy ez az egy szál információ ne álljon olyan egyedül az internet sűrű információdzsungelében, egy képet is közöltek, amin egy Cactus M feliratokkal összefestett szörfdeszka látható egy fényezőkamrában, egy fényező szakmunkással. Hogy mindez mire utal? Hogy valamiféle strandautónak átalakított Cactusra számíthatunk, amelynek a valóságban legfeljebb annyi köze lesz a Méharihoz, hogy nem lesz teteje – sem sok használati értéke. Persze lehet, hogy tévedünk, hisz nagyon nehéz elképzelni, hogy a Citroën, amely anyavállalatával, a PSA csoporttal együtt még mindig nem lábalt ki története legmélyebb a pénzügyi hullámvölgyéből, egy ilyen rétegmodellt tényleg gyártásba küldene.

A lényeg, hogy Frankfurtban ezt a Cactus M-et állítják ki, bármit is takarjon a név. És szinte biztos, hogy tesznek rá egy érdekes festésű szörfdeszkát.